Zanussi Spazio 6C

promo

Кафе автомат
Тип кафе: еспресо + нескафе
Контейнери: 6
Позиции: 16

1700 лв без ДДС

Вендинг машини

Шоколоад Gianmarco

Шоколоад Gianmarco

Цената е с включено ДДС
7.80 лв.