Zanussi Spazio 6C

promo

Кафе автомат
Тип кафе: еспресо + нескафе
Контейнери: 6
Позиции: 16

1700 лв без ДДС

Вендинг машини

Zanussi Biro 250
увеличи снимката увеличи снимката

Zanussi Biro 250

Кафе автомат
Тип кафе: еспресо
Контейнери: 5
Позиции: 8
Цената не включва ДДС и монетен механизъм
900 лв.
Zanussi Necta Astro
увеличи снимката увеличи снимката

Zanussi Necta Astro

Кафе автомат
Тип кафе: Еспресо и инстантно
Контейнери: 7
Позиции: 18
Цената не включва ДДС и монетен механизъм
2600 лв.
Zanussi Necta Zenith
увеличи снимката увеличи снимката

Zanussi Necta Zenith

Кафе автомат
Тип кафе: Еспресо и инстантно
Контейнери: 8
Позиции: 23
Цената не включва ДДС и монетен механизъм
2700 лв.
Bianchi Antares NEW
увеличи снимката увеличи снимката

Bianchi Antares NEW

Кафе автомат
Тип кафе: еспресо
Контейнери: 5
Позиции: 18
Цената не включва ДДС и монетен механизъм
1500 лв.
Zanussi Venezia NEW
увеличи снимката увеличи снимката

Zanussi Venezia NEW

Кафе автомат
Тип кафе: еспресо
Контейнери: 5
Позиции: 8
Цената не включва ДДС и монетен механизъм
1200 лв.
Zanussi Venezia LX
увеличи снимката увеличи снимката

Zanussi Venezia LX

Кафе автомат
Тип кафе: еспресо
Контейнери: 5
Позиции: 10
ЦЕНАТА Е С ВКЛЮЧЕН МОНЕТЕН МЕХАНИЗЪМ без ДДС
1300 лв.
Zanussi Brio 200
увеличи снимката увеличи снимката

Zanussi Brio 200

Кафе автомат
Тип кафе: еспресо
Контейнери: 5
Позиции: 8
Цената не включва ДДС и монетен механизъм
800 лв.
Zanussi Spazio 6C
увеличи снимката увеличи снимката

Zanussi Spazio 6C

Кафе автомат
Тип кафе: еспресо + нескафе
Контейнери: 6
Позиции: 16
Цената не включва ДДС и монетен механизъм
1700 лв.
Zanussi Spacio 7C
увеличи снимката увеличи снимката

Zanussi Spacio 7C

Кафе автомат
Тип кафе: еспресо + 2 вида инстант
Контейнери: 7
Позиции: 16
Цената не включва ДДС и монетен механизъм
1900 лв.
Bianchi Ares - Vega Combi snack
увеличи снимката увеличи снимката

Bianchi Ares - Vega Combi snack

КАФЕ АВТОМАТ
Тип кафе: еспресо + инстант
Контейнери: 6
Позиции: 16
Автомат за студени напитки и закуски
Тави: 4
Позиции: 32
Капацитет:
- кенове и бутилки - 144 бр.
- пакетирани - до 540 бр.
Цената не включва ДДС и монетен механизъм
2400 лв.
Монетен механизъм NRI-G26
увеличи снимката увеличи снимката

Монетен механизъм NRI-G26

Връщащ ресто
Цената не включва ДДС
200 лв.
Монетен механизъм NRI-G46
увеличи снимката увеличи снимката

Монетен механизъм NRI-G46

Връщащ ресто
Цената не включва ДДС
240 лв.