Zanussi Spazio 6C

promo

Кафе автомат
Тип кафе: еспресо + нескафе
Контейнери: 6
Позиции: 16

1700 лв без ДДС

Партньорство

Когато става въпрос за бизнес с вендинг машини, Вие може да се доверите на нашият опит в обслужването и предлагането на вендинг машини. Ако сте решили да правите бизнес с вендинг автомати или имате подходящо място за поставянето им, Ние можем да Ви предложим няколко схеми на съвместна работа. Сами можете да прецените кой от вариантите е подходящ за Вас.

1. Имате подходящо място за поставяне на вендинг автомат, мястото е с добра концентрация на хора. Може да предоставите Вашето място за да поставим там вендинг автомат.

В този случай Вие не влагате средства при закупуването на автомата и не поемате разходите по обслужването му. Вашата печалба е процент от оборота на машината или фиксиран месечен наем независещ от продажбите. Процента комисионна може да достигне до 20% - в зависимост от оборота, който прави машината. Този процент се договаря при сключването на договора с нас.

2. Имате подходящо място за поставяне на вендинг автомат и желаете да закупите собствен автомат. Опита ни във вендинга, показва че в такъв случай печалбата Ви е около 60%. В това число не са включени разходите по поддръжката на машината, както и наем (ако плащате такъв). Тази схема Ви позволява да определяте продуктите, които ще предлагате и консумативите с които ще работите.

Когато закупувате машина от нас, получавате и пълна 6 месечна гаранция за закупената машина. Също така можем да Ви предложим и последващ абонаментен сервиз и консумативи за зареждането на машините.

Няколко неща, които трябва да знаете при стартиране на вендинг бизнес и при двата варианта.

  • За да е рентабилен бизнеса - оборота на 1 машина трябва да е минимум 500 лв. / месец.
  • Предлаганите продукти и вида на машината да са съобразени с потока от хора и целевата група.
  • Използването на качествени консумативи гарантира по доброто ползване на машината.

Ако имате още въпроси относно стартирането на вендинг бизнес, можете да се обърнете към нас по начините посочени в страницата За контакти.